בין לילה כתומה ווניל שעועית דביק לחמניות
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצק לחם כיכרות לחם, חצאי פקאן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: וניל שעועית אוכמניות לימון + קרם גבינה מערבולת לחמניות דביקות, הטוב ביותר אי פעם לחמניות פקאן קרמל דביק, ו ענק וניל מלוח חמאה לחמניות דביקות.
הוראות
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים 1 1/2 כוסות סוכר חום, ומבשלים עד בשילוב.
הסר מהחום. מערבבים בדבש, קצפת, מים, קליפת תפוז, מיץ תפוזים וזרעים מפול וניל. מגניב 30 דקות.
יוצקים תערובת במחבת ungreased 13x9x2 אינץ'. פזר חצאי פקאן מעל.
מרדדים כיכר אחת של בצק לצורה מלבנית על 14 אינץ 'על ידי 6 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס כל סוכר חום וסוכר מגורען, קינמון ומלח.
מורחים חצי תערובת על הבצק.
מגלגלים בצק בחוזקה, ותפרי צביטה סגורים. באמצעות סכין משונן, לחתוך לחתיכות 1 1 1/2 אינץ'.
במקום לחמניות לקצץ בצד למטה במחבת. חזור עם תערובת הסוכר נשאר כיכר שנייה. מכסים את המחבת של לחמניות עם ניילון נצמד; מקררים בין לילה.
הסר מהמקרר ולתת לשבת 30 דקות.
אופים 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב. מגניב במחבת 20 דקות. מכסים את פאן עם מגש, בזהירות להתהפך.