ביסים אפויים של ברי עם חמוציות מסוכרות
עקיצות ברי אפויות עם חמוציות מסוכרות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 204 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את תפוח גראני סמית, יסודות האבן, קינמון טחון, חמאה כפרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביסים אפויים של ברי עם חמוציות מסוכרות, תפוז ואגוז מוסקט-ריחני פודינג לחם סוכר חום עם גבינת ברי מומסת וחמוציות מסוכרות, ו ברי אפוי עם חמוציות וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
חמוציות מסוכרות: בסיר קטן, לשלב 1 סוכר כוס מים 1/2 כוס על אש נמוכה. מבשלים עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות.
להוסיף חמוציות ולהסיר מחום.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים בין לילה.
רול הנותרים 3/4 כוס סוכר מעיל. אוויר יבש על מתלה תיל במשך 1 שעה.
ביסים אפויים ברי: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מוסיפים מיץ תפוזים, חתיכות בייקון, אגוזי מלך, תפוח, קינמון ו -3 כפות סוכר חום. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר מומס ותפוחים מתחילים חום, 3-5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בגוון כתום.
לחמניות סהר מתגלגל וצביטה יחד התפרים כדי ליצור 1 גיליון גדול עם כל חבילה של בצק.
חותכים כל מלבן לתוך 12 ריבועים.
מעיל מחבת מיני מאפין עם ספריי בישול ומניחים ריבוע של בצק בכל כוס.
חותכים ברי ל 24 חתיכות ומניחים במרכז כיכר הבצק. למעלה עם תערובת אגוז תפוח וקמצוץ של סוכר חום. הביאו את קצוות הריבוע של הבצק למרכז וצבטו כדי ליצור חותם.
אופים במשך 10 דקות או עד חום זהוב.
מקשטים כל ביס עם חמוציות מסוכרות עבור פרץ בלתי צפוי של טעם.