קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסקוויט רבדים עוף Divan

ביסקוויט רבדים עוף Divan
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 9 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. אם יש לך חתכים ברוקולי, רצועות חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Divan עוף (או Divan טורקיה), Divan עוף, ו Divan עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים עוף, רוטב פסטה וברוקולי לרתיחה בסיר 3 ליטר, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מורחים חצי תערובת במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב ושמנת חמוצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
יוצקים חצי הבלילה מעל תערובת עוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מורחים עם תערובת עוף נותרת; העליון עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים חשופים כ -35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה