ביסקוויט שוקולד אגוזי לוז
לחמניות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ביסקוויט שוקולד אגוזי לוז, שוקולד צ'יפס-ביסקוויטים אגוזי לוז, ו ביסקוויטי צ'יפס אגוזי לוז.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). חמאה קלה מעגל בקוטר 9 אינץ ' במרכז תבנית אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', ולהפיץ באופן שווה על תערובת קמח. עם בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך חמאה לתוך תערובת הקמח. מערבבים יחד חלב חמאה, ביצה, ותמצית; מוסיפים לתערובת הקמח, ומערבבים לשלב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזי לוז. הבצק יהיה דביק.
מורחים את הבצק למעגל בקוטר 8 אינץ ' על תבנית האפייה.
חתוך בסכין משוננת ל-8 פלחי עץ.
אופים במשך 17 עד 19 דקות, או עד העליון משחימים קלות. מגניב על תבנית אפייה במשך 5 דקות.
להעביר ביסקוויטים למדף התיל כדי להתקרר, ולחתוך טריזים.
מגישים חם, או קריר לחלוטין לאחסן במיכל אטום.