ביסקוויט שוקולד למוני לבן
מתכון לימון שוקולד לבן ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, אבקת אפייה calumet, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוויט שוקולד עם שקדים וקוקוס, שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, ו עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות.
הוראות
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. מקציפים חמאה, סוכר וגרידת לימון בקערה גדולה נפרדת עם מיקסר עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. להתמזג תמצית. בהדרגה להכות בתערובת קמח. מערבבים שוקולד ואגוזים.
מחלקים את הבצק לשניים; לעצב כל חצי ללוג 12x1 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים 35 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על תבנית אפייה 10 דקות.
חותכים כל יומן באלכסון לתוך 21 פרוסות, באמצעות סכין משונן. חזור, לחתוך צדדים למטה, לתבנית אפייה.
אופים 5 דקות. או עד קריספ.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין