ביסקוויט שוקולד צ'יפס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי בצק עוגיות שוקולד צ' יפס, עוגות שוקולד צ'יפס עם ציפוי שוקולד צ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קו תבנית אפייה גדולה עם קלף. מנפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
קרם החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערה בינונית שנייה באמצעות מערבל יד במהירות גבוהה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סוכר חום
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
הוסף ביצה אחת בכל פעם, וודא לערבב היטב לפני כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
מוסיפים את ארוחת הוניל והשקדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדים
וניל
6
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה ומכים עד בשילוב. הבצק יהיה עבה ודביק. מקפלים בשוקולד צ ' יפס ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
פקאנים
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
7
מעבירים את הבצק למשטח משוריין קלות; מחלקים לחצי. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל פיסת בצק לתוך יומן על 10 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מברשת את עודף קמח; להעביר את יומני גיליון אפייה מוכן, מרווחים 5 אינץ ' זה מזה. לשטח כל יומן לרצועה 2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים עד השחמה ולהגדיר, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
העברה למתלה; תן מגניב במשך 10 דקות.
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
להעביר את הביסקוטי למשטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל רצועה באלכסון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות חתוכות בצד על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תבנית אפייה
13
אופים את הביסקוטי, מסובב את דפי האפייה באמצע, עד פריך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
14
להעביר את דפי האפייה למדפים ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
ביסקוויטים יכולים להתבצע 3 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.