ביסקוויטים עם פופי לימון
ביסקוויטים בטעם לימון הם אולי רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם מלח, אבקת אפייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ביסקוויטים עם לימון ופופסיד, ביסקוויט פופי לימון מלא, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 191°. להכין צלחת אפייה על ידי רירית אותו בנייר כסף, או באמצעות תרסיס אפייה. בקערה גדולה לשלב קמח, סוכר, זרעי פרג, אבקת אפייה, ומלח, ו להקציף לשלב. באמצעות שני סכיני חמאה או חותך מאפה, לחתוך חמאה למרכיבים יבשים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
בקערה נפרדת, לשלב ביצה, מיץ לימון וחלב, ו להקציף לשלב.
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים, באמצעות כף עץ או הידיים שלך, לערבב עד הבצק טפסים, אבל לטפל לא לערבב יתר על המידה.
על משטח מקומח קל, לטפוח בצק לתוך מלבן 10-על ידי 6 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לחתוך מלבן כי 6 ריבועים שווים; ואז לחלק כל ריבוע באלכסון דרך המרכז כדי ליצור 12 ביסקוויטים משולשים.
מניחים ביסקוויטים על צלחת אפייה מוכנה ואופים במשך 18 דקות, או עד לחמניות השחמה.