ביסקוויטי פלפל שחור עם מרמלדה כתומה-אוכמניות עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 648 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך אוכמניות, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוויטים פלפל שחור עם מרמלדת תפוזים-אוכמניות, גבינת עיזים Crostini עם מרמלדה פלפל כתום ושחור, ו גבינת עיזים Crostini עם דם כתום ופלפל שחור ריבה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור ריבה: באמצעות מקלף ירקות להסיר את גרידת תפוזים ולימונים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ריבה
ציוד שתשתמש בו
קולף
3
חותכים את חתיכות המריחה לפרוסות דקות, ואז דק קוצצים או לטחון ולהניח בצד. לקלף ולהשליך את החלק הלבן שנותר של הקליפה מפירות. קוצצים עיסת פירות, שומרים כל מיץ ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס
4
מניחים את הקליפות, מים וסודה לשתייה בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את הפירות השמורים ומיץ ומכסים. מבשלים עוד 10 דקות. מערבבים את 6 כוסות הסוכר לתוך הפרי מוכן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את החמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה על ערבוב חום גבוה כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פקטין
7
הסר מן החום לרפרף את כל קצף עם כפית מתכת. לזרוק את האוכמניות עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מניחים לסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני במשך 1 דקה. לגרוף אוכמניות ולהוסיף ריבה. להפחית את הנוזל לסירופ ומערבבים לתוך המרמלדה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מגישים בטמפרטורת החדר.
10
עבור הביסקוויטים: מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה. באמצעות חותך בצק, לשלב עד החומרים משולבים. פזר את חתיכות החמאה הקרות על החלק העליון של תערובת הקמח ולהמשיך לשלב עד התערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף את חלב החמאה ואת הדופק עד התערובת רק מתחיל לבוא יחד. לגרד את הבצק על דלפק קמח קל. לטפוח את הבצק לתוך מלבן 10 על 12 אינץ 'בעובי 3/4 אינץ'. השתמש חותך עגול 3 אינץ לחתוך ביסקוויטים. לחץ יחד את שאריות הבצק, ולחזור על התהליך.