ביסקוטי דובדבנים עם קמח תירס
גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ביסקוויט קמח תירס, ביסקוויט קמח תירס, ו ביסקוויט קמח תירס עם תאריכים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים בינוניים ותחתונים וחמם מראש עד 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכר עד שמנת, על 3 דקות. מקציפים ביצים ואחריו תמציות שקדים ווניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים רק עד בשילוב. בעדינות לקפל דובדבנים.
מקום במקפיא במשך 10 דקות.
הבצק עדיין יהיה דביק כך להשתמש בידיים מקורנות כדי לעצב לשני יומני רחב 3 אינץ'.
אופים עד הזהב בקצוות, כ -30 דקות.
בואו מגניב עד קל להתמודד ואז לחתוך על ההטיה עם סכין משונן.
מניחים עוגיות בצד לקצץ על תבנית אפייה ואופים עד יבש קלוי, כ 10 דקות יותר.