ביסקוטי קיץ דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי, קיץפשוט ביותר סקווש, ו ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ביצה
3
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ב 1/4 שבבי כוס פקאן (הבצק יהיה דביק). כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
צ ' יפס
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
6
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות. עם ידיים מקורנות, לעצב בצק לתוך יומן 9 x 4inch; לטפוח עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מניחים יומן על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר יומן מהמחבת; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
11
חותכים לרוחב יומן לפרוסות 18 (בעובי 1/2 אינץ').
12
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים ב 325 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
14
מניחים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס לבן למדוד זכוכית; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או רק עד נמס.