קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי רום בננה

ביסקוטי רום בננה
בננה רום ביסקוטי הוא מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו עם 36 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 2 גרם שומן ובסך הכל 90 קלוריות. תמורת 10 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 107 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כ-3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, בננה, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה רום בננה עם רוטב מייפל, ביסקוטי בננה וביסקוטי בננה שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
2
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים היטב. טורפים קלות את הביצים בקערה ומוסיפים את הסוכר, הבננה, השמן והרום. מערבבים את תערובת הבננות לתוך תערובת הקמח, מערבבים היטב, וזורקים פנימה את אגוזי הפקאן, מערבבים אותם היטב לתוך הבצק. יוצרים מהבצק 4 בולי עץ בעובי של כ-1/2 אינץ', מניחים אותם על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה ואופים במשך 25 דקות, עד שבולי העוגיות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
4 ג. שיבולת שועל לא מבושלת4 ג. שיבולת שועל לא מבושלת
תותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תותתותים טריים פרוסים או 1 כף תוספת גלידת תות
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
כתשו סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'רכתשו סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר
חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוכה ל-12 עד 16 פרוסות
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')2 לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
4
מוציאים את ניירות האפייה מהתנור ונותנים ליולי העוגיות להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
5
הסר את היומנים מנייר הפרגמנט וחתוך כל בול לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחסום שוקולד חצי מתוקלחסום שוקולד חצי מתוק
6
מניחים את הביסקוטי בחזרה על דפי העוגיות ואופים במשך 15 דקות לכל צד (סה"כ 30 דקות) עד שהעוגיות מתחילות להשחים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
7
מוציאים לרשתות לצינון. הביסקוטי יהיה רך בהתחלה, ויתקשה כשהם מתקררים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny

ביסקוטי בתפריט? נסה להתאים עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. ה-Bodegas Naveran Dama Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.