קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי ולינגטון בקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אם יש לך כוס יין, עלי קורנית, ענף של קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להשרות את פורצ ' יני מיובש ב 400ml של מים חמים קומקום ולהניח בצד. מלטפים את פילה הבשר בנייר מטבח כדי לייבש אותו מכל דם ואז מתבלים במלח ואז בכבדות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד חם מאוד ואז לבלות 8-10 דקות צורב ולהפוך את הפילה עם מלקחיים עד שלה משחימים היטב על כל הצדדים. החזק אותו לצרוב שני הקצוות גם כן. מניחים את הבשר בצד על מגש כדי לתפוס כל מיצים ולהפוך את החום את המחבת אבל לא לנקות אותו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מסננים וסוחטים את הפורצ 'יני המיובש אבל שומרים את המיץ ומוסיפים את הפורצ' יני למעבד מזון עם שאר הפטריות והקורנית. מתבלים הכל עם מלח ופלפל ודופק עד קצוץ דק אבל לא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים את מחבת הבשר בחזרה על החום עם החמאה וכאשר הוא מתחיל לרחוש מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות עד מתרכך. הפעל את החימום וקצה בפטריות, להוסיף קצת רוטב ווסטרשייר ולבשל הכל עבור 10-12 דקות עד שיש לך משחה שמגיעה מהצד של המחבת. עצה לתוך קערה כדי להתקרר, מערבבים דרך הפרמזן אם באמצעות ולהניח בצד. כבה את החימום מהמחבת אבל אל תנקה אותו. הבשר יכול להיות צרוב ואת תערובת פטריות יכול להיעשות כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בשלב הראשון של ההרכבה לקבל גיליון גדול של סרט נצמד חפיפה פרושוטו פרוסות על זה בשורה, להטות את תערובת פטריות על גבי ואז לכסות עם גיליון אחר של סרט נצמד. או עם הידיים או מערוך, לטפוח אותו או לגלגל אותו לשכבה דקה שרק מכסה את הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
פרושוטופרושוטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
הסר את הסדין העליון של הסרט נצמד ולהושיב את הפילה במורד מרכז הפטריות. שימוש בקצה של הסרט נצמד להרים לגלגל את prosciutto ופטריות כדי encase את הבשר ואז להשתמש בסרט נצמד לגלגל הכל לתוך נקניק הדוק. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עכשיו למקם את הנקניק במקפיא במשך 30 דקות כדי המשרד למעלה לא להשאיר במשך זמן רב יותר של בישול פעמים יושפעו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק למלבן קצת יותר גדול מאשר מגזין, לקצץ את הקצוות כדי ליישר ולשמור את התוספות. מברשת קלות את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה. כמו גלישת חבילה או ביצוע קפיץ רול לקפל את הקצוות הקצרים יותר על פילה ואז לגלגל את כל העניין סביב פילה כדי encase. לסיום ממש מסודר לקבל עוד גיליון נקי של סרט נצמד ולגלגל וולינגטון לנקניקייה הדוקה נקניק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מניחים במקרר ומקררים לפחות 30 דקות או עד יום.
9
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז 7 עם חסון, מגש אפייה משומן קלות בו. לגלגל מחדש את קישוטי המאפה ולהשתמש כדי להפוך 6 עלים. פתח את ולינגטון, מברשת בכל רחבי עם ביצה ואז לקשט עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מברישים את העלים עם יותר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מפזרים מלח ים קשקשי והעברה, צד אטום למטה למגש האפייה המחומם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
אופים את במשך 10 דקות ולאחר מכן להפחית את החום של התנור ל 200c/180c מאוורר/גז 6 ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות עבור בשר נדיר, 30 דקות עבור נדיר בינוני, 35 דקות עבור בינוני ועל 45 דקות עבור עשוי היטב, לוודא את הבצק doesnt לשרוף (אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
הסר מהתנור ולהשאיר במשך 10 דקות כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת פטריות ומטגנים את שאלוט, טימין ומפרץ, מגרד את חתיכות הפריכות של המחבת עם כף עץ. פיזור על הקמח וחום ואז להתיז בברנדי, לרחוש לרגע, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום ומרתיחים למשחה סגולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
יוצקים את הנוזל השריית הפטריות, הימנעות חתיכות גרגירים בתחתית, להתפורר קוביית המניות וכל מיץ מן הבשר במנוחה ומבשלים 5 דקות עד שיש לך רוטב טעים, עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
16
באמצעות סכין חדה מאוד בזהירות לגלף את ולינגטון לתוך 6 פרוסות עבות. אתה יכול לקצץ את הקצוות מאפה לשרת אותם בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
מגישים על צלחות מחוממות עם קנקן של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

1ק " גפילה בקר-שאל את הקצב שלך לחתוך אותו מאמצע הפילה ואומר שאתה לא רוצה את קצה הזנב או את הראש (chateaubriand) של הפילהפילה בקר-שאל את הקצב שלך לחתוך אותו מאמצע הפילה ואומר שאתה לא רוצה את קצה הזנב או את הראש (chateaubriand) של הפילה11 כף אורגנו מיובששמן זית, בתוספת תוספת עבור משומןשמן זית, בתוספת תוספת עבור משומן52 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות 6 פרושוטופרוסות דקות 6 פרושוטו500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לארוז את כל חמאה בצק עליםלארוז את כל חמאה בצק עלים1ביצה, הוכהביצה, הוכה20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריה ערמונית או כפתור, פרוסה בערךפטריה ערמונית או כפתור, פרוסה בערך11 כף אורגנו מיובשעלי טימין טרייםעלי טימין טריים50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1כף. חומץ ביין אדוםשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות11 כף אורגנו מיובשקמח רגילקמח רגיל11 כף אורגנו מיובשברנדי (אופציונלי)ברנדי (אופציונלי)1זכוכיתאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1קוביית בקרקוביית בקר