ביף וולינגטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי ולינגטון בקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אם יש לך כוס יין, עלי קורנית, ענף של קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית להשרות את פורצ ' יני מיובש ב 400ml של מים חמים קומקום ולהניח בצד. מלטפים את פילה הבשר בנייר מטבח כדי לייבש אותו מכל דם ואז מתבלים במלח ואז בכבדות עם פלפל שחור.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד חם מאוד ואז לבלות 8-10 דקות צורב ולהפוך את הפילה עם מלקחיים עד שלה משחימים היטב על כל הצדדים. החזק אותו לצרוב שני הקצוות גם כן. מניחים את הבשר בצד על מגש כדי לתפוס כל מיצים ולהפוך את החום את המחבת אבל לא לנקות אותו.
מסננים וסוחטים את הפורצ 'יני המיובש אבל שומרים את המיץ ומוסיפים את הפורצ' יני למעבד מזון עם שאר הפטריות והקורנית. מתבלים הכל עם מלח ופלפל ודופק עד קצוץ דק אבל לא חלק לחלוטין.
מניחים את מחבת הבשר בחזרה על החום עם החמאה וכאשר הוא מתחיל לרחוש מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות עד מתרכך. הפעל את החימום וקצה בפטריות, להוסיף קצת רוטב ווסטרשייר ולבשל הכל עבור 10-12 דקות עד שיש לך משחה שמגיעה מהצד של המחבת. עצה לתוך קערה כדי להתקרר, מערבבים דרך הפרמזן אם באמצעות ולהניח בצד. כבה את החימום מהמחבת אבל אל תנקה אותו. הבשר יכול להיות צרוב ואת תערובת פטריות יכול להיעשות כמה שעות מראש.
בשלב הראשון של ההרכבה לקבל גיליון גדול של סרט נצמד חפיפה פרושוטו פרוסות על זה בשורה, להטות את תערובת פטריות על גבי ואז לכסות עם גיליון אחר של סרט נצמד. או עם הידיים או מערוך, לטפוח אותו או לגלגל אותו לשכבה דקה שרק מכסה את הפרושוטו.
הסר את הסדין העליון של הסרט נצמד ולהושיב את הפילה במורד מרכז הפטריות. שימוש בקצה של הסרט נצמד להרים לגלגל את prosciutto ופטריות כדי encase את הבשר ואז להשתמש בסרט נצמד לגלגל הכל לתוך נקניק הדוק. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עכשיו למקם את הנקניק במקפיא במשך 30 דקות כדי המשרד למעלה לא להשאיר במשך זמן רב יותר של בישול פעמים יושפעו.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק למלבן קצת יותר גדול מאשר מגזין, לקצץ את הקצוות כדי ליישר ולשמור את התוספות. מברשת קלות את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה. כמו גלישת חבילה או ביצוע קפיץ רול לקפל את הקצוות הקצרים יותר על פילה ואז לגלגל את כל העניין סביב פילה כדי encase. לסיום ממש מסודר לקבל עוד גיליון נקי של סרט נצמד ולגלגל וולינגטון לנקניקייה הדוקה נקניק שוב.
מניחים במקרר ומקררים לפחות 30 דקות או עד יום.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז 7 עם חסון, מגש אפייה משומן קלות בו. לגלגל מחדש את קישוטי המאפה ולהשתמש כדי להפוך 6 עלים. פתח את ולינגטון, מברשת בכל רחבי עם ביצה ואז לקשט עם העלים.
מברישים את העלים עם יותר ביצה.
מפזרים מלח ים קשקשי והעברה, צד אטום למטה למגש האפייה המחומם.
אופים את במשך 10 דקות ולאחר מכן להפחית את החום של התנור ל 200c/180c מאוורר/גז 6 ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות עבור בשר נדיר, 30 דקות עבור נדיר בינוני, 35 דקות עבור בינוני ועל 45 דקות עבור עשוי היטב, לוודא את הבצק doesnt לשרוף (אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
הסר מהתנור ולהשאיר במשך 10 דקות כדי להירגע.
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת פטריות ומטגנים את שאלוט, טימין ומפרץ, מגרד את חתיכות הפריכות של המחבת עם כף עץ. פיזור על הקמח וחום ואז להתיז בברנדי, לרחוש לרגע, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום ומרתיחים למשחה סגולה.
יוצקים את הנוזל השריית הפטריות, הימנעות חתיכות גרגירים בתחתית, להתפורר קוביית המניות וכל מיץ מן הבשר במנוחה ומבשלים 5 דקות עד שיש לך רוטב טעים, עונה לפי הטעם.
באמצעות סכין חדה מאוד בזהירות לגלף את ולינגטון לתוך 6 פרוסות עבות. אתה יכול לקצץ את הקצוות מאפה לשרת אותם בנפרד.
מגישים על צלחות מחוממות עם קנקן של רוטב.