ביף וולינגטון
ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חמאה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים בשר בתבנית אפייה קטנה, וממרחים עם 2 כפות חמאה מרוככת.
אופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד השחמה.
הסר מן המחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין. מיצי פאן מילואים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצל ופטריות בחמאה במשך 5 דקות.
מערבבים יחד פטה ו 2 כפות חמאה מתרככת, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים פטה על בשר בקר. למעלה עם תערובת בצל ופטריות.
מרדדים את הבצק בצק עלים, ומניחים בקר במרכז. לקפל, ולאטום את כל הקצוות, לוודא התפרים אינם עבים מדי.
מניחים בשר בקר בתבנית אפייה 9x13 אינץ', חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק, ומברישים עם חלמון ביצה.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד מאפה הוא חום עשיר, זהוב. להפריש, ולשמור על חם.
מניחים את כל המיצים השמורים בסיר קטן על אש גבוהה. מערבבים בבשר בקר ויין אדום; מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד מופחת מעט. מסננים, ומגישים עם בשר בקר.