קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
ביף וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חמאה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בשר בתבנית אפייה קטנה, וממרחים עם 2 כפות חמאה מרוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מן המחבת, ולאפשר להתקרר לחלוטין. מיצי פאן מילואים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מטגנים בצל ופטריות בחמאה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
הסר מהחום, ולתת מגניב.
8
מערבבים יחד פטה ו 2 כפות חמאה מתרככת, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
9
מורחים פטה על בשר בקר. למעלה עם תערובת בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
10
מרדדים את הבצק בצק עלים, ומניחים בקר במרכז. לקפל, ולאטום את כל הקצוות, לוודא התפרים אינם עבים מדי.
מרכיבים שתצטרך
בצק בצק עליםבצק בצק עלים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים בשר בקר בתבנית אפייה 9x13 אינץ', חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק, ומברישים עם חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד מאפה הוא חום עשיר, זהוב. להפריש, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים את כל המיצים השמורים בסיר קטן על אש גבוהה. מערבבים בבשר בקר ויין אדום; מרתיחים במשך 10 עד 15 דקות, או עד מופחת מעט. מסננים, ומגישים עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה