ביצי בנדיקט
ביצי בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 555 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 967 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך Hollandaise: למלא את החלק התחתון של דוד כפול חלק הדרך עם מים. ודא שהמים לא נוגעים במחבת העליונה. להביא מים לרתיחה עדינה. בחלק העליון של הדוד הכפול, להקציף יחד חלמונים ביצה, מיץ לימון, פלפל לבן, רוטב ווסטרשייר, ו 1 כף מים.
מוסיפים את החמאה המומסת לתערובת חלמון ביצה 1 או 2 כפות בכל פעם תוך הקצפת חלמונים כל הזמן. אם הולנדז מתחיל לקבל עבה מדי, להוסיף כפית או שתיים של מים חמים. המשך לטאטא עד שכל החמאה משולבת.
לטאטא במלח, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מניחים מכסה על מחבת כדי לשמור על רוטב חם.
מחממים תנור על הגדרת broiler. כדי לחלוט ביצים: למלא סיר גדול עם 3 סנטימטרים של מים. להביא מים לרתיחה עדינה, ולאחר מכן להוסיף חומץ. בזהירות לשבור ביצים לתוך מים רותחים, ולאפשר לבשל 2 1/2 עד 3 דקות. החלמונים עדיין צריכים להיות רכים במרכז.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת ולהגדיר על צלחת חמה
בעוד ביצים הן ציד בלתי חוקי, חום את הבייקון במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה טוסט מאפינס אנגלית על תבנית אפייה תחת broiler.
מורחים מאפינס קלויים עם חמאה רכה, ומעל כל אחד עם פרוסת בייקון, ואחריו ביצה עלומה אחת.
מניחים 2 מאפינס על כל צלחת טפטוף עם רוטב הולנדז.
מפזרים עירית קצוצה ומגישים מיד.