פטוצ'יני עם רוטב בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Fettuccine Bolognese, Fettuccine Bolognese, ו Fettuccine Bolognese.
הוראות
1
בתנור הולנדי, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הסלרי, גזר ושום ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים במשך 5 דקות, ואז מוסיפים את הבשר ומבשלים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ואת שאר החומרים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם פטוצ ' יני מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושל
7
מפזרים עם Parmesan.To תשמיט את הפסטה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
8
תן לרוטב להתקרר, ואז מצקת אותו לשקיות מקפיא שניתן לאטום מחדש. חנות עד 3 months.To לחמם: להפשיר את הרוטב לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, לבשל את הפסטה. כפית את הרוטב על זה ומפזרים פרמזן.