ביצי בנדיקט פלורנטין
מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביצי בנדיקט פלורנטין ברוטב חמאה שמנת, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; תרד מוקפץ במשך 3 דקות עד נבול. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מסדרים לחם שאור קלוי על 4 צלחות; מחלקים תרד בין פרוסות טוסט ומניחים בצד. להביא מחבת צדדית גבוהה מלא 2 אינץ ' של מים לרתיחה; להוסיף חומץ. עבודה אחת בכל פעם, לשבור את כל הביצים לתוך ramekin להחליק לתוך מים רותחים. לחלוט בעדינות 3 דקות; להסיר עם כפית מחוררת.
מניחים ביצה 1 על גבי כל טוסט תרד (ביצה אחרונה מילואים). בבלנדר, לשלב חלמון מ הנותרים ביצה עלומה (להשליך לבן) עם מיונז, מיץ לימון, ומים; להתמזג עד חלקה.
מוסיפים חמאה מומסת; תערובת לשלב. כפית הולנדז על ביצים ומגישים מיד.