קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצי בנדיקט פלורנטין

ביצי בנדיקט פלורנטין
מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, ביצים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביצי בנדיקט פלורנטין ברוטב חמאה שמנת, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; תרד מוקפץ במשך 3 דקות עד נבול. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מסדרים לחם שאור קלוי על 4 צלחות; מחלקים תרד בין פרוסות טוסט ומניחים בצד. להביא מחבת צדדית גבוהה מלא 2 אינץ ' של מים לרתיחה; להוסיף חומץ. עבודה אחת בכל פעם, לשבור את כל הביצים לתוך ramekin להחליק לתוך מים רותחים. לחלוט בעדינות 3 דקות; להסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים ביצה 1 על גבי כל טוסט תרד (ביצה אחרונה מילואים). בבלנדר, לשלב חלמון מ הנותרים ביצה עלומה (להשליך לבן) עם מיונז, מיץ לימון, ומים; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ביצה עלומהביצה עלומה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים חמאה מומסת; תערובת לשלב. כפית הולנדז על ביצים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה