ביצי לובסטר בנדיקט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצי לובסטר בנדיקט. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך עבה של לחם כפרי, מיץ לימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביצי לובסטר בנדיקט, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את הלובסטרים עד אדום בהיר בכל רחבי, על 12 דקות.
בואו להתקרר מעט מתחת למים זורמים קרים, ואז לסובב את הזנבות ואת הציפורניים. לפצח את הטפרים ולהסיר את הבשר. באמצעות מספריים מטבח, לחתוך את קליפות הזנב לאורך, ולאחר מכן להסיר את הבשר.
הסר את ורידי המעיים הכהים וחתוך את בשר הזנב לרוחב לפרוסות דקות.
חצי למלא 2 מחבת עמוקה גדולה עם מים ולהביא לרתיחה. סדק 4 של הביצים לתוך כל מחבת ולצוד על חום מתון רק עד שנקבע, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים המחבתות להתייבש עם מגבות נייר. סדר את בשר הלובסטר על הטוסט. למעלה כל מנה עם 2 ביצים ולשמור חם.
בינתיים, בבלנדר, דופק בקצרה את חלמוני הביצה כדי לשבור אותם. עם המכונה על, להוסיף את המים הרותחים בזרם דק, ולאחר מכן להוסיף את החמאה החמה בזרם דק, לעצור כאשר אתה מגיע לנוזל החלב בתחתית; להתמזג רק עד החמאה משולבת והרוטב הוא עבה וחיוור.
מוסיף את מיץ לימון קאיין. כפית את רוטב הולנדז על הביצים ומגישים מיד.