ביצי שליו כבושות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצי שליו, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק כבוש ביצי שליו לחג הפסחא, ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, ו סלט גרגיר הנחלים עם ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומץ, מים, סלק, סוכר, מלח נמדד, ותבלינים כבישה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את המחבת מהחום ותן לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני עם מכסה הדוק ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת 3 דקות. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם עם כפית מחוררת לאמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בואו לשבת עד הביצים קרות, על 5 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית. מלטפים את הביצים במגבת נייר ומעבירים אותן לצנצנת פיינט זכוכית עם מכסה צמוד; מניחים בצד.הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 או 2 כוס עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יוצקים את נוזל כבישה מקורר לתוך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את הנוזל כבישה על הביצים ולאטום את הצנצנת. הפוך את הצנצנת כמה פעמים כדי להפיץ את הנוזל כבישה. מקררים לפחות 24 שעות ועד 1 שבוע.