קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביצי שליו כבושות

ביצי שליו כבושות
ביצי שליו כבושות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצי שליו, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק כבוש ביצי שליו לחג הפסחא, ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, ו סלט גרגיר הנחלים עם ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, מים, סלק, סוכר, מלח נמדד, ותבלינים כבישה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את המחבת מהחום ותן לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני עם מכסה הדוק ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת 3 דקות. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם עם כפית מחוררת לאמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בואו לשבת עד הביצים קרות, על 5 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית. מלטפים את הביצים במגבת נייר ומעבירים אותן לצנצנת פיינט זכוכית עם מכסה צמוד; מניחים בצד.הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 או 2 כוס עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יוצקים את נוזל כבישה מקורר לתוך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את הנוזל כבישה על הביצים ולאטום את הצנצנת. הפוך את הצנצנת כמה פעמים כדי להפיץ את הנוזל כבישה. מקררים לפחות 24 שעות ועד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים את הביצים כבושות זרועים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם