ביצים אפויות בבריוש
ביצים אפויות בבריוש נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 117 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם בריוש, ביצים, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. נסו ביצים אפויות בבריוש, ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ו בריוש אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות brioches (על 1 אינץ') וגורף את הקרביים של תחתית כדי להפוך את הקליפה, עוזב 1/4 עד 1/2 אינץ ' מסביב נזהר לא לקרוע (חלל צריך להיות גדול מספיק כדי להתאים ביצה גדולה).
מברשת קרביים לחתוך צדדים של צמרות עם חמאה.
מסדרים קונכיות בריוש בקופסת מאפין ומתבלים במלח ופלפל. לפצח ביצה לתוך כל בריוש ומפזרים עשבי תיבול.
אופים בריוש בשליש התחתון של התנור 15 דקות. מסדרים בריוש צמרות, לחתוך צדדים למעלה, בתבנית אפייה רדודה ולשים בשליש העליון של התנור.
אופים הן תחתיות וחולצות עד ביצים מבושלות במידה הרצויה של doneness וחולצות בריוש הם חום זהוב, 10 עד 20 דקות יותר.
מגישים כל בריוש עם החלק העליון שלה לטבילה בביצה.
* הגשת הביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין—חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך.