ביצים דרומיות בקוקוט
ביצים דרומיות בקוקוט עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם ביצי משק, כמובן פולנטה, פלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו ביצים בקוקוט, ביצים וקוקוט עם קוסקוס, ו ביצים אפויות בקוקוט עם בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מבשלים את הנקניקייה במחבת על אש בינונית-גבוהה עד לבישול.
מוציאים את הנקניקיה למגבת נייר לניקוז. השתמש בשומן הנקניקיות שניתנו כדי לשמן 4 רמקינס בודדים גדולים, (גם כלי גרטן או סירי ברזל יצוק בודדים עובדים) וסדר אותם על מגש יריעות מסגרת.
בסיר גדול, על אש בינונית, מביאים את המים וחצי וחצי לרתיחה ומתבלים במלח, לפי הטעם. במהירות לטאטא את גריסים. ממשיכים להקציף תוך כדי חזרה לרתיחה, בערך 5 עד 7 דקות. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד לקבלת סמיכות ושמנת, תוך ערבוב תדיר, כ -20 דקות. מתבלים בפלפל ועוד מלח, במידת הצורך.
מחלקים את גריסים מבושלים בין מנות אפייה מוכן הדף כל אחד עם נקניק מבושל וגבינה מגוררת. הכינו דיבוט עם גב כף לתוך הגבינה והגריסים עם נקניק. סדקו את הביצים, 1 בכל פעם, לקערה קטנה והעלו את הרמקינס עם הביצים.
אופים עד שחלבוני הביצה כמעט, אך לא מוגדרים לחלוטין, בערך 10 עד 15 דקות. לביצים עשויות יותר, אופים עד שהלבנים מתייצבים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.