ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. אם יש לך חמאה, סלמון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מקושקשות, ו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 2 פרוסות סלמון לקישוט. קוצצים את שאר הסלמון לחתיכות קטנות מאוד.
להקציף את הביצים והשמנת שלך יחד.
הוסף 1/2 של עירית קצוצה שלך וביצים העונה עם מלח ופלפל. מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים ביצים. לטרוף ביצים עם כף עץ. אין לבשל ביצים עד יבש. כאשר ביצים לבוא יחד אבל להישאר רטוב, מערבבים סלמון קצוץ.
הסר מחבת מהתנור ומניח על שמיכת פוך.
מקשטים את הביצים עם סלמון וערית שנותרו ומגישים היישר מהמחבת החמה.
הערה: אם אתה מגיש את הביצים האלה עם המתכונים האחרים המסופקים כבראנץ', מגש של מעדנים ממולאים פירות חנות ישלים בראנץ ' אלגנטי שלך. אפשר 1 מעדן לאדם אבל חצי מעדנים כך האורחים יכולים לערבב ולהתאים זנים.