אם יש לכם דבש, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אספרגוס קלוי & ביצים מקושקשות מתכון, ביצים מקושקשות ואספרגוס קלוי על שאור קלוי, ו ביצים מקושקשות עם מורל ורוטב שמנת טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף שמן על tomatillos, בצל ושום עם 3 כפות שמן ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים במחבת צלייה וצלי עד חום רך וזהוב על 20 עד 25 דקות.
3
מניחים tomatillos, בצל, שום, chipotle, מיץ לימון ותרד במעבד מזון להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את 3/4 כוס שמן זית מתבלים עם דבש ומלח ופלפל. להתחמם ביין מארי.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים שמן קנולה בסיר בינוני עד 365 מעלות f. פריי טורטיות, 1 בכל פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את החמאה על אש נמוכה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הביצים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים לאט עד לצורה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים כפית של שמנת חמוצה ב 4 קערות רדודות גדולות כדי לאבטח את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים טורטייה מטוגנת על גבי כל טיפה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חלק מהביצים והגבינת צ ' דר על כל טורטייה ומעל עם טורטייה אחרת, לחזור ולהרים עם טורטייה אחרת. מעל הטורטייה עם שאר הביצים והגבינה ומצקת את רוטב הטומטילו החם מעל.