ביצים מקסיקניות עם שעועית
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סלסה, פלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו שעועית וביצים בסגנון מקסיקני, ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך, שעועית), ו ביצים מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף. שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים שעועית פינטו ומחית בצפיפות עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
הסר מהחום ומערבבים גבינה. תתחמם.
בינתיים, חום 1/2 כף. שמן במחבת nonstick, 12 אינץ ' על חום בינוני.
הוסף 1 טורטייה ומבשלים 1 דקה לכל צד עד מחומם דרך וגמיש.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מורחים רבע תערובת שעועית על גבי טורטיה; להתחמם בתנור 121°. חזור עם טורטיות שנותרו תערובת שעועית, הוספת עוד 1/2 כף. שמן למחבת לפי הצורך.
הוסף 1/2 כף. שמן למחבת ולאחר מכן להוסיף 4 ביצים. לבשל לטעמך.
להעביר 2 ביצים על כל אחד 2 טורטיות; העונה עם מלח ופלפל ומפזרים עגבניות חתוכות לקוביות על גבי. מבשלים ומגישים 4 ביצים נוספות באותו אופן.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.