ביצים עם עגבניות על טוסט
ביצים עם עגבניות על טוסט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, אורגנו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו ביצים עם עגבניות על טוסט, ביצים עם עגבניות על טוסט, ו ביצים עלומות ברוטב עגבניות, על טוסט. (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הביצים, שמירה על כל חלמון הקליפה שלה שילוב של 2 לבנים בכוס. מקררים את 2 הלבנים הנותרים לשימוש נוסף.
במחבת בינונית קרה, לשלב את השמן, שום, peperoncini, ו אורגנו. הפעל את החום וחם על חום בינוני-גבוה עד השום מתחיל לטגן (ללא בראונינג) ואת התערובת הופכת ריחני, על 2 דקות.
להעלות את החום גבוה, ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי לרסק כל עגבניה לתוך המחבת, המאפשר את המיץ ליפול לתוך המחבת. מתבלים קלות במלח ופלפל. מטגנים את העגבניות, ממשיכים לשבור אותן עם המזלג. מבשלים עד שהם מתרכזים וכבר לא נראים מימיים, 2 עד 3 דקות.
מנמיכים את החום בינוני ומערבבים את החלבונים ביצה. מבשלים עד הלבנים להיות אטום ומוצק, מעבה את רוטב העגבניות, על 1 דקה.
כבה את החימום. באמצעות החלק האחורי של כף, לעשות 4 חריצים ברוטב, המאפשר כמה סנטימטרים סביב כל אחד. להחליק חלמון ביצה לתוך כל חריץ. צייר את הרוטב מן הקצוות של המחבת סביב כל אחד החלמונים. מכסים את המחבת ולהשאיר אותו על הכיריים, להתחמם, עד החלמונים הם רק התחמם דרך ומתחיל להגדיר, על 3 דקות חלמונים נוזליים.
בעדינות כפית קצת רוטב וחלמון על כל חתיכת טוסט ומגישים מיד. אני מוצא שפשוף שמן זית על הכפית עוזר למנוע שבירת החלמון.
Reprinted עם אישור ממלח לטעם: המפתחות לבישול בטוח, טעים על ידי מרקו קנורה עם קתרין יאנג, © 2009 Rodale Inc.