תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים עלומות בסגנון הים התיכון. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, ביצים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות, ו ביצים ירוקות וחזיר מקושקשות בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף כמון ופפריקה; saut 1 דקה. להפחית את החום בינוני; מערבבים עגבניות, פלפל שחור, ארטישוק. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. טופס 4 (3 אינץ') חריצים בתערובת ירקות באמצעות גב כף או תחתית של כוס רפרפת גדולה. לשבור ביצה 1 לתוך כל חריץ. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד הביצים נעשות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)