בישול איטי בסגנון קולומביאני חזיר משך
חזיר מבושל בסגנון קולומביאני איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. אם יש לך כתף חזיר, achiote הקרקע, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בישול איטי בסגנון קרוליינה משך חזיר, בישול איטי בסגנון אסייתי משך חזיר, ו קרולינה - סגנון איטי-בישול ברביקיו משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפפריקה, achiote, כמון, מלח ופלפל בקערה קטנה. שפשף את תערובת התבלינים על כל החזיר.
מוסיפים את הבצלים, השום, הבצל הירוק, הבירה ו 1/2 כוס מים לבישול איטי ולמשפשף לשלב.
מוסיפים את החזיר, מכסים ומבשלים נמוך במשך 8 שעות.
הסר את החזיר ולהעביר ללוח חיתוך. מסננים את הנוזל לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל. משוך את החזיר באמצעות שני מזלגות ומערבבים בקערה עם כ 1 כוס של נוזל בישול מופחת.
מגישים על לחמניות או עם ארפה.