בישול איטי דלעת הודו צ'ילי
צ'ילי הודו דלעת מבושל איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שעועית מתובלת, שמן זית, שעועית צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. 489 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: הודו דלעת צ'ילי בבישול איטי, הודו דלעת צ'ילי בבישול איטי, ו בישול איטי שעועית שחורה דלעת הודו צ'ילי.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול על חום בינוני; תרנגול הודו חום, ערבוב לעתים קרובות, עד מתפורר וכבר לא, ורוד, כ 10 דקות.
מעבירים את טורקיה לבישול איטי ומערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, דלעת, שעועית צ 'ילי, שעועית שחורה, סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת ואבקת צ' ילי. הגדר תנור נמוך, לכסות, ומבשלים עד הדלעת הוא רך והחל להתפרק, לפחות 3 שעות.