בישול איטי עוף אלפרדו קל
עוף אלפרדו קל בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, פטוצ'יני, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף מבושל איטי אלפרדו טורטליני, מרק עוף אלפרדו בישול איטי, ו עוף בתנור איטי ואטריות אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 עד 4 ליטר סיר איטי, עוף שכבה, פטריות ורצועות פלפל קלוי.
טפטוף עם שרי. באופן שווה לשפוך רוטב אלפרדו על גבי.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.
כ -25 דקות לפני ההגשה, לשטוף ברוקולי עם מים חמים להפשרה; לנקז היטב.
מוסיפים ברוקולי לתערובת עוף. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות ולבשל 20 דקות נוספות. בינתיים, לבשל פטוצ ' יני כדי doneness הרצוי לפי ההוראות על החבילה.
ממש לפני ההגשה, מערבבים פטוצ ' יני מבושל לתוך תערובת עוף.