זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: בישול איטי פולנטה רכה איטלקית, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים.
הוראות
1
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
מים חמים (100°F)
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.