קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

בישול איטי קינמון-פודינג לחם צימוקים

בישול איטי קינמון-פודינג לחם צימוקים
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים, מים חמים, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג לחם קינמון וצימוקים, פודינג לחם קינמון וצימוקים עם רוטב רום, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוס בתוך 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מניחים קוביות לחם בבישול.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3
מפזרים עם צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
מערבבים את המרכיבים הנותרים; לשפוך על קוביות לחם וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 2 1/2 עד 3 שעות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
מגישים חמים.