קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים
אם יש לך מלח, שמן זית טעים, פילה rockfish, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות בשוק החקלאים, שוק האיכרים מוצא, ו מרק שוק איכרים.

הוראות

1
כדי להפוך את הדג: לחמם את המרק מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מוסיפים קמצוץ מלח ואת הזעפרן, ומערבבים לשלב.פורסים את השומר השמור לפרוסות דקות מאוד, ומסדרים אותם בתחתית תבנית אפייה קטנה. לפזר את שאלוט פרוס עליהם, ואז מפזרים מלח. מסדרים את שני הפילה בשכבה אחת על הירקות ומפזרים יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זעפרןזעפרן
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
יוצקים את היין ואת מרק זעפרן בטעם על הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור עבור 191° ואופים במשך 20 דקות עד פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ