קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים
אם יש לך מלח, שמן זית טעים, פילה rockfish, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות בשוק החקלאים, שוק האיכרים מוצא, ו מרק שוק איכרים.

הוראות

1
כדי להפוך את הדג: לחמם את המרק מעט.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מוסיפים קמצוץ מלח ואת הזעפרן, ומערבבים לשלב.פורסים את השומר השמור לפרוסות דקות מאוד, ומסדרים אותם בתחתית תבנית אפייה קטנה. לפזר את שאלוט פרוס עליהם, ואז מפזרים מלח. מסדרים את שני הפילה בשכבה אחת על הירקות ומפזרים יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זעפרןזעפרן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
יוצקים את היין ואת מרק זעפרן בטעם על הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור עבור 191° ואופים במשך 20 דקות עד פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®