קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות79
מגזין

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים

בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים
אם יש לך מלח, שמן זית טעים, פילה rockfish, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות בשוק החקלאים, שוק האיכרים מוצא, ו מרק שוק איכרים.

הוראות

1
כדי להפוך את הדג: לחמם את המרק מעט.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מוסיפים קמצוץ מלח ואת הזעפרן, ומערבבים לשלב.פורסים את השומר השמור לפרוסות דקות מאוד, ומסדרים אותם בתחתית תבנית אפייה קטנה. לפזר את שאלוט פרוס עליהם, ואז מפזרים מלח. מסדרים את שני הפילה בשכבה אחת על הירקות ומפזרים יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זעפרןזעפרן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
יוצקים את היין ואת מרק זעפרן בטעם על הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור עבור 191° ואופים במשך 20 דקות עד פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות