בישול לאחרים: סתיו שוק האיכרים
אם יש לך מלח, שמן זית טעים, פילה rockfish, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות בשוק החקלאים, שוק האיכרים מוצא, ו מרק שוק איכרים.
הוראות
כדי להפוך את הדג: לחמם את המרק מעט.
מוסיפים קמצוץ מלח ואת הזעפרן, ומערבבים לשלב.פורסים את השומר השמור לפרוסות דקות מאוד, ומסדרים אותם בתחתית תבנית אפייה קטנה. לפזר את שאלוט פרוס עליהם, ואז מפזרים מלח. מסדרים את שני הפילה בשכבה אחת על הירקות ומפזרים יותר מלח.
יוצקים את היין ואת מרק זעפרן בטעם על הדגים. מכסים בחוזקה בנייר כסף. להפחית את טמפרטורת התנור עבור 191° ואופים במשך 20 דקות עד פתיתי הדגים.