קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בלוטינה של פסיון

בלוטינה של פסיון
גיליוטינה של פסיון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. אם יש לך פיסטוק, חמאה, פירורי לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, גיליוטינת עוף ופטריות עם תאנים צלויות מחבת וקראש, ו תבשיל פסיון.

הוראות

1
קודם תכין את המילוי. מטגנים את הבצל בחמאה במשך 5-10 דקות עד מתרכך, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה גדולה, כולל בצל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אם הכנפיים מחוברות, חותכים במפרק הראשון (על רוב הציפורים השחוטות הם יוסרו). מצא את עצם הבריח בין הצוואר והשד, ולאחר מכן השתמש בסכין חדה כדי לגרד את הבשר סביבו. בעדינות למשוך אותו החוצה, מנסה לשמור אותו כאחד, לחתוך אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את הפסיון, צד השד למטה, על הלוח. באמצעות סכין חיתוך חדה, ראה קצה, שמאל, לחתוך את העור לעמוד השדרה לאורך הציפור.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
עובד לאורך הפסיון, לאט לאט להפעיל את הסכין שלך כלפי מטה על בית החזה, שמירה קרובה לעצם וגירוד הבשר משניהם. לסובב את מפרקי הירך כאשר אתה מגיע אליהם.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
בזהירות רבה לחתוך את הפגר הראשי. זה המקום שבו העור הוא הדק ביותר שלה, כך לחתוך בזהירות כמו שאתה לא רוצה לגדוע או לנקב את העור.
6
פתח את הציפור כמו ספר והניח אותה, עור בצד למטה, על הלוח.
7
מתבלים את בשר הציפורים במלח ופלפל ואז מסדרים חצי מהמילוי באמצע כל אחת מהציפורים בצורת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8
צור מחדש את הציפור על ידי הרמת הצדדים למעלה ומסביב למילוי. לאחר שעשית אחד, חזור עם פסיון האחר.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
לעטוף כל פסיון בחוזקה ומסודר עם בייקון כך בייקון הולך כל הדרך סביב הציפור ומצטרף על החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
באמצעות מחרוזת קצבים, לקשור את הפסיון במרווחים קבועים סביב הרוחב. ואז לקשור אותו פעם אחת סביב האורך להחזיק את המילוי ב.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
11
לבסוף, לקשור את הרגליים יחד. הפסיון יכול להיות מוכן לשלב זה ומצונן עד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
12
תנור חום ל 200C / 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
להעביר את הפסיון לפח צלייה. צלי במשך 45-50 דקות, צולה באופן קבוע עם המיצים מהפח. לבסוף, מכסים בנייר כסף ומנוחה במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסיוןפסיון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
מגישים בפרוסות עבות עם המיצים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות