בלוטינה של פסיון
גיליוטינה של פסיון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. אם יש לך פיסטוק, חמאה, פירורי לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, גיליוטינת עוף ופטריות עם תאנים צלויות מחבת וקראש, ו תבשיל פסיון.
הוראות
קודם תכין את המילוי. מטגנים את הבצל בחמאה במשך 5-10 דקות עד מתרכך, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה גדולה, כולל בצל מקורר.
אם הכנפיים מחוברות, חותכים במפרק הראשון (על רוב הציפורים השחוטות הם יוסרו). מצא את עצם הבריח בין הצוואר והשד, ולאחר מכן השתמש בסכין חדה כדי לגרד את הבשר סביבו. בעדינות למשוך אותו החוצה, מנסה לשמור אותו כאחד, לחתוך אותו ולהשליך.
מניחים את הפסיון, צד השד למטה, על הלוח. באמצעות סכין חיתוך חדה, ראה קצה, שמאל, לחתוך את העור לעמוד השדרה לאורך הציפור.
עובד לאורך הפסיון, לאט לאט להפעיל את הסכין שלך כלפי מטה על בית החזה, שמירה קרובה לעצם וגירוד הבשר משניהם. לסובב את מפרקי הירך כאשר אתה מגיע אליהם.
בזהירות רבה לחתוך את הפגר הראשי. זה המקום שבו העור הוא הדק ביותר שלה, כך לחתוך בזהירות כמו שאתה לא רוצה לגדוע או לנקב את העור.
פתח את הציפור כמו ספר והניח אותה, עור בצד למטה, על הלוח.
מתבלים את בשר הציפורים במלח ופלפל ואז מסדרים חצי מהמילוי באמצע כל אחת מהציפורים בצורת נקניק.
צור מחדש את הציפור על ידי הרמת הצדדים למעלה ומסביב למילוי. לאחר שעשית אחד, חזור עם פסיון האחר.
לעטוף כל פסיון בחוזקה ומסודר עם בייקון כך בייקון הולך כל הדרך סביב הציפור ומצטרף על החלק התחתון.
באמצעות מחרוזת קצבים, לקשור את הפסיון במרווחים קבועים סביב הרוחב. ואז לקשור אותו פעם אחת סביב האורך להחזיק את המילוי ב.
לבסוף, לקשור את הרגליים יחד. הפסיון יכול להיות מוכן לשלב זה ומצונן עד יום קדימה.
תנור חום ל 200C / 180c / גז
להעביר את הפסיון לפח צלייה. צלי במשך 45-50 דקות, צולה באופן קבוע עם המיצים מהפח. לבסוף, מכסים בנייר כסף ומנוחה במשך כ 15 דקות.
מגישים בפרוסות עבות עם המיצים מהמחבת.