בלילת עוגת זרעי פרג לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בלילת עוגת פרג לימון. מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חמאה, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בלילת עוגת זרעי פרג לימון, חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון), ו עוגת זרעי פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד שהוא בהיר ואוורירי.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח וסודה לשתיה.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים פנימה וניל; מערבבים פנימה קליפת לימון ופרג. השתמש בבלילה באופן מיידי, בהתאם להוראות האפייה לעוגה הרצויה ב" בחר מחבת " למטה.
בחר מחבת: ניתן לאפות בלילת עוגת פרג לימון בהרבה צורות וגדלים שונים-פשוט השתמש בזמנים אלה כקו מנחה, והקפד לשמן ולקמח את המחבתות שלך. עם תבניות ותבניות מאפינס קטנות יותר, היה לנו קל יותר להשתמש בתרסיס לבישול ירקות עם קמח. בדוק אם מדובר באלילות בטווח הזמן המינימלי, המשך לאפות עד שבחר עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. וריאציות עם תוספת פירות ואגוזים ידרוש את הזמן המקסימלי תשואה עוגות מיני יותר.
אופים ב 325 ב 1 (12 כוס) מחבת צינור במשך שעה 1 ו 15 דקות עד 1 שעה ו 30 דקות.
אופים בחום של 325 ב -3 (8 על 4 אינץ') מחבתות כיכר למשך 55 עד 65 דקות.
אופים בחום של 325 ב -7 עד 9 (5 על 3 אינץ') מחבתות כיכר למשך 25 עד 35 דקות.
אופים בחום של 325 בתבניות צרורות לתינוקות למשך 25 עד 30 דקות. מכין 14 עד 16 עוגות תינוקות. (כפית 1/2 כוס הבלילה בכל 1-כוס עובש.)
אופים בחום של 350 בתבניות מאפינס 23 עד 28 דקות. עושה 32 כדי 38 עוגות.
אופים בחום של 350 בתבניות מאפינס מיניאטוריות במשך 9 עד 11 דקות. עושה על 9 כדי 10 תריסר עוגות.