בננה-מנגו פריך
קריספ בננה-מנגו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מנגו, שיבולת שועל רגילה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מנגו פריך, אוכמניות מנגו פריך, ו אפרסק ומנגו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, קוקוס, סוכר, זנגביל ומלח בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
להוסיף תערובת שיבולת שועל 1/3 כוס לתערובת בננה, ערבוב בעדינות לשלב.
מפזרים את תערובת שיבולת השועל הנותרת על תערובת הבננה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה תוסס.