קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בננה ספליט גלידה עוגה

בננה ספליט גלידה עוגה
אם 64 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בננה ספליט גלידת עוגה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם פירורי עוגה, גלידה vanillan, רוטב פאדג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בננה ספליט גלידה עוגה, בננה ספליט גלידה עוגה, ו בננה ספליט גלידה עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו עוגה 9 אינץ ' או צלחת עוגה עם ניילון נצמד, להבטיח כי פעם לחצה לתוך המחבת, לעטוף פלסטיק משתרע מתוך הצלחת—זה יעשה את ההסרה הרבה יותר קל מאוחר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את גלידת השוקולד במחבת. באמצעות מרית או כף עץ, להפיץ את הגלידה כך שהוא יוצר שכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מכסים את שכבת גלידת השוקולד עם 1/3 פירורי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים גלידת וניל על פירורים.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מורחים עם שליש נוסף של פירורים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
הנח את פרוסות הבננה על גבי שכבת פירורים זו, מה שהופך שכבה אפילו על פני כל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מורחים גלידת תות על בננות, ואז למעלה עם פירורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
תן לצנן לפחות 3 שעות, או לילה
8
כשתהיה מוכן להגיש, תוציא את המחבת מהמקפיא. אם אתה מושך בעדינות על לעטוף פלסטיק ולאחר מכן להפוך את המחבת מעל, זה צריך לצאת על צלחת הגשה די בקלות; אם לא, להפעיל סכין חמאה תחת מים חמים בעדינות להפעיל אותו לאורך החלק הפנימי של המחבת (מחוץ לעטוף פלסטיק).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים צלחת על גבי, ואז לפנות יחד עם פאן לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
ישירות לפני ההגשה, כפית את פאדג ' חם על גבי העוגה, ולמעלה אותו עם קצפת ואגוזים, ו, אם תרצה, דובדבן maraschino על גבי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envyוויסקי, כמו Angel's Envy
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "