בננה קוקוס לואו עוגה דורשת על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 556 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, שמנת של טרטר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת קוקוס לואאו של פאולה, עוגת בננה קוקוס, ו עוגת בננה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שמן וקמח 1 (12 כוס) מאפין פח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמחים, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, מוסיפים את החמאה והסוכרים ומכים עד שהתערובת קלה מאוד ורכה.
מערבבים את הביצה עד incorporated. בעוד המיקסר פועל, להוסיף את החומרים יבשים ולאחר מכן את השמנת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את בננה הפירה ווניל. מלא כל כוס מאפין 2/3 של הדרך עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
אופים את המאפינס עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הפח מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להעביר את המאפינס מתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
קו מחבת גיליון עם סילפט או רדיד אלומיניום כי כבר בחמאה בנדיבות.
בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר עם מים וקרם של טרטר. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר הסירופ מגיע לצבע ענבר זהב בינוני, לכבות את החום ומערבבים חצי מהסירופ לתוך הקערה עם אגוזי מקדמיה.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון מוכן ולתת את קרירות שביר. כדי הסוכר הנותרים caramelized, בזהירות לערבב את חלב הקוקוס. לקרר את הרוטב לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר השברירי התקרר, לקצוץ אותו בערך עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מסדרים טבעת אננס על צלחת קטנה. הפוך עוגה לטבעת האננס. למעלה עם כף קטנה של גלידת קוקוס וטפיחה של שברי מקדמיה קצוצים.