קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קליפת מנטה

קליפת מנטה
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה.

הוראות

1
מורחים 1/3 של סוכריות מנטה על תבנית אפייה 9x13 אינץ ' מצופה בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
ממיסים את השוקולד חלב בחלק העליון של דוד כפול על מים רק-בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה, רק עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
יוצקים את השוקולד המומס על סוכריות מנטה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים עוד 1/3 של הממתקים על גבי שוקולד חלב. מקררים עד שהשוקולד מתקשה, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
5
ממיסים את השוקולד הלבן בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים רק-בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים בשמן מבוסס טעם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
מנטהמנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
יוצקים את השוקולד הלבן על שוקולד החלב, ולאחר מכן להפיץ את הנותרים 1/3 סוכריות מנטה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד חלבשוקולד חלב
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
מקררים עד שהשוקולד הלבן מתקשה, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
8
לחתוך או לשבור לחתיכות לשרת.