קליפת מנטה
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה.
הוראות
מורחים 1/3 של סוכריות מנטה על תבנית אפייה 9x13 אינץ ' מצופה בנייר שעווה.
ממיסים את השוקולד חלב בחלק העליון של דוד כפול על מים רק-בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה, רק עד נמס.
יוצקים את השוקולד המומס על סוכריות מנטה במחבת מוכנה.
מפזרים עוד 1/3 של הממתקים על גבי שוקולד חלב. מקררים עד שהשוקולד מתקשה, בערך 30 דקות.
ממיסים את השוקולד הלבן בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים רק-בקושי מבעבע, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים בשמן מבוסס טעם מנטה.
יוצקים את השוקולד הלבן על שוקולד החלב, ולאחר מכן להפיץ את הנותרים 1/3 סוכריות מנטה על גבי.
מקררים עד שהשוקולד הלבן מתקשה, בערך 30 דקות.
לחתוך או לשבור לחתיכות לשרת.