גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "בננות, סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Clafoutis, Clafoutis, ו Fig Clafoutis.
הוראות
1
הפוך את הבלילה: לנפות את הקמח, סוכר, ומלח לקערה. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים ושמנת כבדה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת סגלגל חסינת תנור או מנות בודדות, עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את החלק התחתון ואת הצדדים עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מניחים את פרוסות הבננה בצלחת חסינת התנור ומפזרים אבקת קינמון.