קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות

בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות
בס הים השחור של Yagihashi עם Somen וירקות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סאקה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון בגריל של טקאשי יאגיהאשי וסומן צונן ברוטב פונזו, בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה, ו הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסננים את המרק ומחזירים אותו לסיר. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בסיר של מים רותחים, לבשל את somen עד רך אבל עדיין לעיס מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים את השמן בווק.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את shiitakes, אפונה שלג, כרוב, נבטי שעועית, דייקון, בצל וגזר ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
צנון דייקוןצנון דייקון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את שמן השומשום ורוטב הסויה; מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
7
מתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
8
מחממים את השמן במחבת גדולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את הדגים, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה ולבשל עד אטום רק לאורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מביאים את המרק לרתיחה. מערבבים ומטגנים את הירקות על אש גבוהה כדי לחמם אותם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
11
שים את האטריות ב 4 קערות מרק רדודות ושופכים את המרק הרותח עליהם. כפית את הירקות מעל האטריות ולמעלה עם הדגים, עור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מפזרים עירית, בזיליקום, כוסברה ושומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםבזיליקום קצוץבזיליקום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום שחור קלויזרעי שומשום שחור קלוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר פרוס דקגזר פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טחוןעירית טחון1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגפרורים צנון דייקוןגפרורים צנון דייקון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדק פרוס קלוף זנגביל טרידק פרוס קלוף זנגביל טרי11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחלפיניוחלפיניו1אינץ8-מאת קומבו (אצות)8-מאת קומבו (אצות)3ביוןעשב לימון טרי, חצייה פרוסה דקעשב לימון טרי, חצייה פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרנבטי שעועית מונגנבטי שעועית מונג2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב נאפה קרוע דקכרוב נאפה קרוע דק170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות somenאטריות somen1קטןבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בס שחור, עם עורפילה בס שחור, עם עור1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה פרוסות דקפטריות שיטאקה פרוסות דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה שלג, פרוס לאורכו 1/2 אינץ ' עבהאפונה שלג, פרוס לאורכו 1/2 אינץ ' עבה1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.