בס הים השחור של יאגיהאשי עם Somen וירקות
בס הים השחור של Yagihashi עם Somen וירקות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, סאקה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון בגריל של טקאשי יאגיהאשי וסומן צונן ברוטב פונזו, בס ים שחור עם ירקות מרוקאים ורוטב צ'ילה, ו הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסננים את המרק ומחזירים אותו לסיר. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
בסיר של מים רותחים, לבשל את somen עד רך אבל עדיין לעיס מעט, על 3 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מוסיפים את shiitakes, אפונה שלג, כרוב, נבטי שעועית, דייקון, בצל וגזר ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את שמן השומשום ורוטב הסויה; מסירים מהחום.
מתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה עד מנצנץ.
מוסיפים את הדגים, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה ולבשל עד אטום רק לאורך, על 2 דקות יותר.
מביאים את המרק לרתיחה. מערבבים ומטגנים את הירקות על אש גבוהה כדי לחמם אותם מחדש.
שים את האטריות ב 4 קערות מרק רדודות ושופכים את המרק הרותח עליהם. כפית את הירקות מעל האטריות ולמעלה עם הדגים, עור בצד למעלה.
מפזרים עירית, בזיליקום, כוסברה ושומשום ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.