בס הים של נית ' פל
אם יש לכם יין, חומץ אורז, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, Bass On A Bun for One, ו בס ים זהב.
הוראות
מביאים סוכר ומים 1/2 כוס לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים 5 דקות. מגניב. מערבבים 3/4 כוס מים, יין, הבא 6 מרכיבים.
מניחים פילה במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; יוצקים מרינדה מעל פילה. לכסות או לאטום, ולהירגע 30 דקות, הופך פעם אחת.
הסר פילה מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים פילה על מתלה משומן קלות במחבת broiler.
אופים ב 450 במשך 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הערה: שעועית שחורה מותססת נקראים גם שעועית שחורה סינית נמכרים בשווקים אסיאתיים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.