קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בס ים אפוי בנייר כסף עם תרד

בס ים אפוי בנייר כסף עם תרד
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס ים אפוי רדיד עם תרד יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תרד תינוק שטוף מראש, חמאה, פילה בס ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Puttanescan בס ים בכיס לסכל, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו הליבוט, תרד ועגבניות בחבילות נייר כסף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקרוע ארבעה אורכי 18 אינץ ' של רדיד. בנדיבות מברשת את החמאה מרוכך על ריבוע 8 אינץ ' במרכז כל גיליון נייר. תלולית התרד במרכז הסדינים ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מפזרים את השאלוט. מתבלים את שני הצדדים של כל פילה בס ים במלח ופלפל ומניחים את הפילה על התרד. לפזר את חתיכות חמאה על הדגים. משוך את הצדדים של לסכל סביב הדגים ולטפטף את הפילה עם היין. מקפלים את הקצוות של נייר כדי להפוך מנות אטום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
SeabassSeabass
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מסדרים את החבילות על תבנית אפייה ואופים במשך כ -12 דקות, או עד הדג מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר 1 מנות לקערה בינונית. בזהירות לעשות קרע קטן בצד של החבילה ויוצקים את המיצים לתוך הקערה.חזור עם 3 מנות שנותרו. באמצעות מרית, מעבירים את הדגים והתרד לצלחות מרק רדודות, שופכים את מיצי הבישול על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.