קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בס ים אפוי בנייר כסף עם תרד

בס ים אפוי בנייר כסף עם תרד
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס ים אפוי רדיד עם תרד יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תרד תינוק שטוף מראש, חמאה, פילה בס ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Puttanescan בס ים בכיס לסכל, צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, ו הליבוט, תרד ועגבניות בחבילות נייר כסף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקרוע ארבעה אורכי 18 אינץ ' של רדיד. בנדיבות מברשת את החמאה מרוכך על ריבוע 8 אינץ ' במרכז כל גיליון נייר. תלולית התרד במרכז הסדינים ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מפזרים את השאלוט. מתבלים את שני הצדדים של כל פילה בס ים במלח ופלפל ומניחים את הפילה על התרד. לפזר את חתיכות חמאה על הדגים. משוך את הצדדים של לסכל סביב הדגים ולטפטף את הפילה עם היין. מקפלים את הקצוות של נייר כדי להפוך מנות אטום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
SeabassSeabass
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מסדרים את החבילות על תבנית אפייה ואופים במשך כ -12 דקות, או עד הדג מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר 1 מנות לקערה בינונית. בזהירות לעשות קרע קטן בצד של החבילה ויוצקים את המיצים לתוך הקערה.חזור עם 3 מנות שנותרו. באמצעות מרית, מעבירים את הדגים והתרד לצלחות מרק רדודות, שופכים את מיצי הבישול על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.