קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד

בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד
בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1726 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 106 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, שמיר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בס ים אפוי עם עשבי תיבול וסיד, בס אפוי עם עשבי תיבול טריים, ו בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון.

הוראות

1
מראש לחמם את התנור לגז לסמן 6 / 204°/200CScale הדגים היטב (לשאול מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך) ולחתוך את הסנפירים.לשטוף את הדגים ביסודיות תחת מים זורמים קרים להתייבש עם נייר מטבח.לעשות חתכים באלכסון על פני הדגים, על 4 חתכים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הדג במגש צלייה משומן ומברשת קלות עם חלק מהשמן.מגררים את גרידת 1 ליים ולסחוט את juice.In קערה, לערבב את המיץ ואת ההתלהבות עם עשבי תיבול קצוצים, שום מגורד בצל אדום פרוס דק דברים התערובת לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים את 2 לימונים הנותרים ב 4s ולמקם לצד הדגים.מתבלים את הדגים והליים במלח ופלפל שחור טחון טרי וטפטוף על שאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים את המגש על המדף האמצעי של התנור במשך כ 25-30 דקות (תלוי בגודל של הדג) עד הבשר מרגיש רק המשרד כאשר לחוץ.אם אתה רוצה לבדוק שוב כי הדג מבושל, חלק הבשר עד העצם ולראות אם זה פתיתים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הדגים על צלחת הגשה ושופכים את המיצים הנותרים מהמגש על fish.To מגישים, מניחים את הלימון הקלוי לצד הדגים או אולי כדאי לך לסחוט את הסיד על הדג ולאחר מכן מניחים את הסיד סחוט בצד לקישוט!
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.