תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם ירקות זעפרן ברוקולי מתובל Rabe. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך זיתים פיכולין, צנוניות, פילה בס מפוספס מעובד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן, בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוחנים היטב את החומרים הראשונים 5 ב spice grinder.
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה ורסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שום בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
טפטוף עם 1 כפית שמן, מכסים בחוזקה בנייר כסף, וצולים עד מכרז, על 30 דקות. מגניב, פיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מניחים שום קלוי, הנותרים 2 כפות שמן, זיתים, צלפים, צימוקים, אנשובי, ופלפל אדום מרוסק ב מרגמה. מחית עם עלי עד צורות פירה גס. (לחלופין, לעבד במעבד מיני עד צורות מחית גס.) האם קדימה פירה מתובל יכול להתבצע 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
העברה לקערה קטנה וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מבשלים ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הגבעולים הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
ניקוז, לחיצה על ברוקולי rabe לשחרר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים פירה מתובל וזורקים למעיל. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים כרובית, סקווש וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סכין קילוף
3
מפזרים מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 3 דקות. לחשוף, להוסיף 6 כפות חמאה זעפרן, ומבשלים עד ירקות רכים מרק מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זעפרן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
5
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
6
מניחים 3 פילה, צד העור למטה, בכל מחבת ומבשלים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מחלקים ירקות ומרק בין 6 קערות מרק רדודות. למעלה כל אחד עם פילה דגים, צד עור למעלה. למעלה עם ברוקולי מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה