בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם תפוזי דם וזיתים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 349 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן canolan, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים, בס מפוספס עם ארטישוק וזיתים, ו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים, צד העור למעלה; מבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות. להפוך את הדגים, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד דגים הוא אטום מבושל לחלוטין דרך, כ 3 דקות.
להעביר דגים לצלחת הגשה; לשמור על חום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.