בס מפוספס פטריות קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס מפוספס פטריות קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בייקון, לקשט: טריזי לימון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כחול פוינט בס ים מפוספס, בס פסים בגריל עם שזיפים Papillotes פטריות תפוחי אדמה, ו ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה.
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים כרישה ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום. מערבבים 1/2 כפית מלח ים, 1/4 כפית פלפל, ואת הבא 3 מרכיבים.
מערבבים אורז ותערובת פטריות בקערה גדולה.
כדי להרכיב 2 חבילות דגים, מניחים נייר שעווה גיליון 1 על משטח עבודה. מסדרים 3 פרוסות בייקון, 1 אינץ ' זה מזה, על נייר.
מקום 1 פילה, צד עור למטה, על פני בייקון. כפית חצי תערובת מלית באופן שווה על פילה. למעלה עם פילה 1, צד העור למעלה. לעטוף בייקון סביב מחסנית; לקשור צרור עם חוט. חזור עם הנותרים בייקון, דגים, תערובת מלית.
מפזרים כל צרור דגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף חבילות דגים; לבשל 2 דקות בכל צד או עד בייקון הוא פריך.
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 425 במשך 8 דקות או עד דגים הוא אטום, פונה פעם אחת.
חותכים חבילות לשניים, ומגישים על פרוסות עגבניות.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן.