קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

בס מפוספס פריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים

בס מפוספס פריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים
בס מפוספס שלם ופריך עם רוטב טומטילו אדום ותפוחי אדמה אדומים קלויים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1658 קלוריות, 171 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, תפוחי אדמה חדשים, habanero צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים כ-2 אינץ ' של שמן במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני עד 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מקציפים יחד קמח, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא במספיק מים כדי להפוך את הבלילה העקבית של הבלילה קרפ. כאשר השמן יש 360 מעלות. מתבלים כל דג היטב מבפנים ומבחוץ וטובלים לתוך הבלילה, ומאפשרים לכל עודף לברוח. בזהירות במקום 2 דגים שלמים בכל מחבת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
מגישים כל דג על צלחת גדולה, מצקת עם כמה רוטב Tomatillo האדום, ולסדר את תפוחי אדמה עשב קלויים חדשים סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
רוטב Tomatillo אדום: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים tomatillos במחבת קלייה קטנה, לזרוק עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. צלוי עד רך, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
חום שנותר שמן זית במחבת רוטב בינוני, מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים שום habanero ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שוםשום
9
מוסיפים את אבקת צ ' ילה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
10
מוסיף את tomatillos, מערבבים, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
11
להעביר את התערובת למעבד מזון, להוסיף את החומץ, הדבש והכוסברה, ולעבד עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
תפוחי אדמה אפויים חדשים קלויים: מחממים תנור ל 375 מעלות F. לזרוק תפוחי אדמה עם שמן זית, שום, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מניחים במנה קלייה קטנה וצלי עד מבושל דרך חום זהוב.
14
הסר מהתנור ומיד לקפל את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים