קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בס פסים בגראפה נרפא

בס פסים בגראפה נרפא
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שברי שומר מ 1 נורת שומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס פסים שלם, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומר על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו מגניב.
3
על תבנית אפייה מעוטרת, מורחים את פרוסות הבצל באותה צורה כמו פילה הדגים. למעלה הבצל עם רוב שברי שומר, שומר כמה לקישוט. בקערה קטנה, מערבבים את המלח עם הסוכר וזרעי שומר ומפזרים על בריכות שומר. הניחו את הדג על תערובת הריפוי, צד העור מעלה, ושפכו את הגראפה על הפילה. מכסים בניילון נצמד. מניחים תבנית אפייה על גבי הדגים ומכבידים עליה בפחיות כבדות. מקררים למשך 24 עד 36 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
גרפהגרפה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תפתח את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מסננים לגרד את תערובת ריפוי; להעביר את הדג ללוח חיתוך, צד העור למטה. בעזרת סכין עם להב דק ומתחילים בקצה הזנב, חותכים דק את הדג באלכסון. הימנע הבשר הכהה ליד העור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מגישים את הפרוסות על טוסטים טפטף בשמן זית וזרועים קלות עם מלח ים גס ובריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים