בס פסים בגראפה נרפא
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם סוכר, שברי שומר מ 1 נורת שומר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, בס פסים שלם, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומר על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
על תבנית אפייה מעוטרת, מורחים את פרוסות הבצל באותה צורה כמו פילה הדגים. למעלה הבצל עם רוב שברי שומר, שומר כמה לקישוט. בקערה קטנה, מערבבים את המלח עם הסוכר וזרעי שומר ומפזרים על בריכות שומר. הניחו את הדג על תערובת הריפוי, צד העור מעלה, ושפכו את הגראפה על הפילה. מכסים בניילון נצמד. מניחים תבנית אפייה על גבי הדגים ומכבידים עליה בפחיות כבדות. מקררים למשך 24 עד 36 שעות.
מסננים לגרד את תערובת ריפוי; להעביר את הדג ללוח חיתוך, צד העור למטה. בעזרת סכין עם להב דק ומתחילים בקצה הזנב, חותכים דק את הדג באלכסון. הימנע הבשר הכהה ליד העור.
מגישים את הפרוסות על טוסטים טפטף בשמן זית וזרועים קלות עם מלח ים גס ובריכות שומר.