בס צלוי עם צ'ילי ועלי ליים
אם יש לכם שני סבוכים יחד, g 1½lb בס ים, עלי ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו דג ים שלם צלוי עם עלי דפנה, שעועית שחורה, פלפלים צ'ילי ועלים מעורבים, ו צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה יחד, ולאחר מכן להפריש.2
מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל והשומר בצ ' ילי, עלי ליים ועשב לימון למשך 10 דקות, או עד שהבצל והשומר יהיו רכים לחלוטין. מערבבים בכוסברה.3
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
כפית את הרוטב על הדג, ואז לצלות במשך 12-15 דקות או עד הדג מבושל.
מגישים עם אורז יסמין כדי לספוג את המיצים טעימים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו