בסגנון אתני טורקיה בייקון ותפוחי אדמה אין מרק מרק
בסגנון אתני טורקיה בייקון ותפוח אדמה לא מרק מרק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת קארי, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו בסגנון אתני טורקיה בייקון ותפוחי אדמה אין מרק מרק, בסגנון אסיאתי טורקיה מתאבנים בייקון, ו כריך הודו, בייקון וברוקולי בסגנון רב יורה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה וקוביות. פורסים בצל דק. קוצצים טורקיה bacon.In סיר, מחממים שמן זית ומבשלים בצל על אש בינונית עד למכרז. מערבבים בבייקון הודו, תפוחי אדמה וג ' ינג ' ר. Sauté במשך 1-2 דקות.
מוסיפים מים, מגבירים את החום ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. כאשר תפוחי האדמה רכים, לכבות את החום, להעביר את המרק לבלנדר ולרתח את המרק עד חלקה.להחזיר את המרק לסיר, לחמם על חום בינוני ומערבבים שקדים פלוס. כאשר המרק מתחמם, מערבבים אבקת קארי וקינמון.